maandag 18 maart 2013

De JIMMIES :-)

Op zaterdag 16 maart 2013 werden in Hasselt de JIMMIES 2013, de JIM Awards uitgereikt. Meer dan 10.000 jongeren nomineerden hun favorieten in 18 categorieën.
 
Jonas Van Geel mocht de eerste JIMMIE van de avond in ontvangst nemen voor 'Beste TV Programma' voor Tegen de Sterren Op. In een sneltempo volgden de JIMMIE voor 'Beste DJ' en 'Beste Dance', die gewonnen werden door Netsky, dé dance-held van het afgelopen jaar.
 
Tomorrowland mocht de JIMMIE voor 'Beste Festival' mee naar Boom nemen en Gers Pardoel is de 'Leukste Noorderbuur'. Ondanks het feit dat One Direction de JIMMIE voor 'Beste Pop' op hun conto schreef kregen de Banditas, de fans van Bandits, toch een mooie troostprijs met een optreden van hun favorieten. One Direction ging ook aan de haal met de JIMMIE voor ‘Beste Groep’ en 3 mega-fans van de band mochten de Award meenemen en hem binnenkort persoonlijk overhandigen aan de jongens.
 
Bart De Wever kan ook een JIMMIE op zijn naam schrijven: 'De Blooper van het Jaar' voor z'n uitspraak “Zet Die Ploat Af”. En Triggerfinger gaat aan de haal met de JIMMIE voor ‘Beste Rock/Alternative’.
 
'Beste Nieuwkomer' is Conor Maynard die tot grote blijdschap van de 'Mayniacs' – fans van Conor Maynard - z'n prijs in ontvangst kwam nemen. Sean en Eline mochten vervolgens 'De Persoon van het Jaar' verwelkomen: Mijnheer Konijn, technisch gesproken geen persoon, won de harten van de JIM kijkers en Sven Ornelis kwam samen met Steve en Stephanie, de ouders van kleine Noa onder groot applaus de JIMMIE afhalen.
 
Tussendoor ging de JIMMIE voor 'Beste Game' naar Just Dance 4, die voor 'Beste Film' naar The Hunger Games en Rihanna deed een dubbelslag voor 'Beste Urban' en 'Beste Zangeres'.
Justin Bieber werd dan weer bekroond met de JIMMIE voor ‘Beste Zanger’ en Gangnam Style van Psy ging met de JIMMIE voor ‘Beste Video’ aan de haal.
 
Verrassing van de avond was voor JIM VJ Eline De Munck die werd verkozen tot 'Hottie van het Jaar'. Met rode wangen nam ze de JIMMIE in ontvangst van 3 mannelijke topmodellen.
De laatste JIMMIE van de avond was de 'Uber JIMMIE', een soort van lifetime achievement prijs voor iemand die 100% JIM is: Regi. Niemand minder dan zijn dubbelganger - alias Jonas Van Geel uit Tegen de Sterren Op - kwam hem deze letterlijk grote prijs overhandigen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten