dinsdag 12 maart 2013

THINK-PINK IN ZEE MET ENTERTAINMENTGROEP CHEERS VOOR NATIONALE BORSTKANKERCAMPAGNE

Think-Pink, de nationale borstkankercampagne, zal de komende maanden nauw samenwerken met entertainmentgroep Cheers. Deze 5 meiden zullen op diverse Think-Pink evenementen te zien zijn met fantastische optredens en meehelpen aan de bewustmaking rond borstkanker. Zo zal de groep de première van hun show maken met Think-Pink op de wielerklassieker Gent-Wevelgem op zondag 24 maart 2013 (Wevelgem, Guldenbergplein vlakbij de aankomstlijn). Naar aanleiding van tal van andere sportieve evenementen zullen de meiden van Cheers te zien zijn in het kader van de “MOVE”-campagne van Think-Pink.

“We weten niet wat borstkanker veroorzaakt. We weten wel dat onvoldoende bewegen een belangrijke risicofactor is. Daarom organiseert Think-Pink in 2013 meer dan 20 sportieve evenementen om zoveel mogelijk vrouwen (en hun mannen) aan het lopen, fietsen of dansen te krijgen. We willen ook aantonen dat sporten en voldoende bewegen niet alleen goed is voor je gezondheid maar ook bijzonder leuk kan zijn. De deelnemers aan loopwedstrijden en fietsevenementen zullen dan ook de komende maanden geregeld worden getrakteerd op een gratis optreden van Cheers. En met hun dansen illustreren ze net de fun van sport en bewegen”, aldus Heidi Vansevenant, voorzitster van vzw Think-Pink.

“Elk meisje van onze groep is jammer genoeg op één of andere wijze verbonden met borstkanker. En we vonden dat we daar ook ons steentje moesten toe bijdragen. Bewegen en dansen zit in ons bloed en dat willen we delen met zoveel mogelijk mensen. Cheers is een veelzijdige entertainmentgroep van 5 leuke meisjes. Onze show Cheerdreamzzz toert de hele zomer door Vlaanderen en wordt afgesloten op de Race for the Cure in Antwerpen op zondag 29 september” besluit Veronique Van Havere van Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten